baki89 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 witam dysponuję gotówką 6,5 tyś co polecacie myślałem o ninja albo cbr f3 może słyszeliście że ktoś ma jakiegoś sprzęta do sprzedania godnego uwagi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Za taką kwotę jak masz w tytule to każde moto na ziemi kupisz :D Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 to chyba 6,5 miliona?ja bym brał GS 500 w tej kasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza-s Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 jesli szukasz większego motocykla w tych pieniądzach, to szukałbym raczej tych z serii "trudne do zabicia" i w miarę turystyczne, ... XJ900 , bandyty, zrx1100, chociaż chyba i tak ciężko ci będzie coś znaleźć ... w opisie masz gsxf-a , jesli to własnie w tych pieniądzach kupiłeś to dobry wybór... Cytuj Klub Anonimowych Piratów Drogowych Młotek zawsze można nazwać impulsatorem kinetycznym o napędzie mięśniowym, ale po co ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 to kupiłem 2 sezony temu za 3 tyś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi