evo zion Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam, szukam ekipy ktora ze mna przez polske do ukrainy moldawie i rumunie przejedzie. Iz widze ze juz chetni sie zebrali to chetnie bym sie dolaczyl co do ukrainy. Prosze dajcie znac co do terminow oraz stylu jazdy i oczekiwan, jezeli jeszcze kogos szukacie. Ja nie grzeje (ale potrafie), chetnie po zwiedzam, po wedruje, po obijam ale przede wszystkim po jezdze.... czasowo planowalem wyjazd z Rostocku / Niemcy 15.07. powrot rowno miesiac pozniej. Chetnie sie czasowo dosotsuje w ramach mozliwosci iz firma mnie tylko w lipcu i do polowy sierpnia pusci. GPS ogolne Ukrainy mam. Na mniejszych drogach planuje jazde karta normalna lub zaplanowana na dzien wczesniej na LOCUS gps. Spanie chetnie tez pod namiotem ale nie "muss".NIe mam doswiadczen w Ukrainie ale jestem przekonany ze warto poznac. Mam 33 lata i jezdze BMW r1100rs. Kontakt na skypie evo.zion pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi