agoonzo Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Do sprzedania mam kask nolan n85 w malowaniu Rival ( wersja ciemna) z zamontowanym zestawem bluetooth nolan n-com . Kask jest po niecałym sezonie, w bardzo dobrym stanie, jedynie kilka drobnych, niezbyt widocznych rysek .Do kasku jest karton, instrukcje, pokrowiec .Na szybce zamontowany jest pinlock .Zestaw bluetooth sprawdza się świetnie, na nakedzie przy prędkości 100km/h rozmawia się bardzo dobrze, wszystko super słychać ,przy większych prędkościach nie sprawdzałem .Muzyki słuchałem do 130km/h i było ok, powyżej już gorzej,ale ja jeżdzę na nakedzie i trochę wieje ;)cena 999zł i nie podlega negocjacji .sprzedaje ponieważ mało korzystałem z bluetooth i kupiłem kask shoei 1100 jeśli będzie ktoś konkretnie zainteresowany to zrobię zdjęcia i prześle na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 link do aukcji na allegro : http://allegro.pl/nolan-n85-rival-z-zestawem-bluetooth-n-com-rozm-s-i2199900048.html dla forumowiczy cena 950zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi