xanderagb Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 wiem, że pasują od suzuki katana i na szczęście można je dostać bo jak się okazuje takie części do skuterów są popularne:) owiewkę najpierw spróbuję skleić/pospawać, bo póki co na alledrogo jest tylko jedna i też w kiepskim stanie a na dodatek czerwona a ja mam niebieskiego tropika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quier Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) Szkoda że mieszkasz tak daleko bo będę malować swoje owiewki niedlugo a mam w tym samym kolorze ;/ i by było taniej hurtem:) A nie masz może pomysłu od jakiego motocykla oprócz triumpha mogłyby pasować tarcze przednie? Edytowane 28 Maja 2012 przez quier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanderagb Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 niestety nie wiem od czego mogą pasować przednie tarcze :/ ostatnio zastanawiałem się czy nie opłacałoby się kupić jeszcze jednego tropika z GB na części:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATROX-MC Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam. Tez jestem posiadaczem triumpha tylko ze SPRINT EXECUTIVE 900. Wiecej rzeczy o nim i jak wyglada i moich pomyslach zamiescilem na stronce www.atrox3.republika.pl. Co do zamiennikow. Lusterka takie co posiadam w sprincie mozna tez zdobyc z Kawasaki GPZ 900. Mocowania sa tylko inne ale wymienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi