JaM Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 przekazuję prośbę o pomoc 22 letni Kuba miał we wrześniu wypadek motocyklowy, w którym omal nie stracił życia. Amputowano mu prawą nogę w połowie uda. Lewa noga też wymaga długiego i specjalistycznego leczenia.Na protezę zbiera Fundacji Pomocy Leśnikom w Krośnie BGŻ S.A. Krosno 24 2030 0045 1110 0000 0024 6150, KRS 0000040564 z dopiskiem "Pomoc dla Kuby". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Masz jakieś bliższe informacje, link do strony, koszta, coś więcej niż 2 zdania i numer konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaM Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Nie, nie mam, pełna odpowiedź na priv Edytowane 15 Maja 2012 przez JaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtuptus Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Myślę że mam więcej wiadomości proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 18.09.2011r. Jakub miał wypadek motocyklowy na Skwerze Kościuszki w Gdyni.Przyczyną wypadku była utrata przyczepności na znaku poziomym jezdni. Po kilku tygodniach walki – uratowano życie, ale amputowano prawą nogę w połowie uda. Lewa noga również wymaga długiego i specjalistycznego leczenia, ze względu na rozległe obrażenia.Proteza nogi to sprzęt, który ułatwi mu ukończenie studiów oraz podjęcie pracy, która w przyszłości da mu możliwość realizacji marzeń. Koszt takiej protezy to ok. 150 tys. zł.Wsparcie ze strony NFZ jest niewielkie i wynosi - 2.800 zł. Wynikającej różnicy rodzina nie jest w stanie pokryć z własnych środków. Stąd też nasz apel i prośba do Was o wsparcie finansowe na zakup takiej protezy.Mam nadzieje, że dzięki pomocy wszystkich życzliwych osób, będzie mógł wrócić do aktywnego życia.Za każde udzielone wsparcie serdecznie dziękujemy. W ramach dalszych pytań, służę pomocą. I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dzięki za bliższe info, resztę wygooglowałem.W miarę możliwości pomogę :mellow: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi