nurider Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 a takie coś?Kawasaki ZL 600 Eliminatorsą na alegro - mi się podoba. kiedyś chciałem virago, ale małe i ten kształt - podobnie jak en500 - nie powiem jaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwolnicowce Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jak dla mnie raczej odpada, mniej mi się podoba od Virago a od En'ato już w ogóle. Prawdopodobie zostane przy starych rozmyślaniach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwolnicowce Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dzięki Panowie ze wszystkie rady. I musze sie pochwalić że od dziś jestem szcześliwym posiadaczem virówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZA007 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Gratulacje. Cytuj Nigdy nie jedź szybciej niż potrafi latać twój anioł stróż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 sam zastanawialem sie nad tymi modelami. dlaczego wybralem ENa? bo na virówce było mi najzwyczajniej niewygodnie. EN jest duzo wiekszy i wygodniejszy. jezdzilem kilkoma virowkami i śmiem twierdzic ze EN jest troszke mocniejszy. Gratuluje zakupu Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Sa dwie podstawowe i bardzo wazne roznice. Virago jest w V2, a en to rzedowka co wplywa na dzwiek. Druga wazna sprawa to, ze virago ma wal kardana, a en to lancuch, czyli mniej obslugi przy napedzie. Oraz Virago jest, wiecej wiec masz wiekszy wybor. No i Gratuluje! Swietny wybor! Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek660 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Eny produkowane do bodajże 96 roku były na pas. te nowsze są już na łańcuch i całkiem inaczej wyglądają od pierwowzoru. Niedawno ścigałem się z virówką i daleko w tyle została :) Cytuj Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi