PlayDragon Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Witam. Mam na sprzedaż moje oczko w głowie, rzadko spotykany w Polsce wytwór indyjskich projektantów z włoskim silnikiem - Avanti Kobra 3G.Jestem jego drugim właścicielem (odkupiłem od starszego pana, który nie był już w stanie nim jeździć). Motorower jest w świetnym stanie, zarejestrowany i opłacony do lipca 2012r.Zawsze zapala bez problemu i sprawia satysfakcje z jazdy : ) Rok produkcji : 2002Przebieg : 8100km. Dane techniczne: -Silnik : jednocylindrowy, dwusuwowy - AVANTI,chłodzony powietrzempracuje bardzo cicho i równo -Nadwozie : GARELLI DESIGN -Zawieszenie : Przód: widelec teleskopowy Tył: wahacz za sprężynami i dwoma amortyzatorami hydraulicznymi -Moc : 2,6KM (1.5kW) -Waga : 60kg -Zużycie paliwa : 1,7l/100km. -Skrzynia biegów : 3 stopniowa (w kierownicy) -Instalacja elektryczna : 12V Polecam ! Cena : 1500zł (do minimalnej negocjacji) Kontakt : [email protected] lub nr.tel 783248044 (dla zaintersowanych wyślę zdjęcia na e-mail)Nie jest to żaden motorek w stylu chińskich podróbek tylko konkretna maszyna ! ;) Sprzedaje z powodu przesiadki na motocykl o większej pojemności .http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/573d8834ced8d97a.html Edytowane 8 Stycznia 2012 przez PlayDragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi