FhissT Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Sprzedałbym swoją szybę, która mi leży w garażu bezużytecznie.W tym sezonie jeździłem może z trzy razy z tą szybą, wole bez... :bigrazz: Szyba zdjęta z XVS 1100 rocznik 2003, używana więc jakieś tam rysy ma, wg mnie przydałoby się ją wypolerować.Wraz z kompletnym mocowaniem, które jest jeszcze zamontowane na motocyklu.Być może pasuje do innych modeli z "Star" w nazwie, ale tego na 100% nie wiem. Cena 900 PLN + koszty przesyłki.Szyba Mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 up, na razie poza allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 dorzucę link do allegro:http://allegro.pl/szyba-silverado-mocowanie-xvs-drag-star-oryginal-i2057174769.html?source=oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi