pawelkiedos Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mam na sprzedaż silnik 50 do Apollo 50 Na chodzie wyciągnięty z moto i stoi .Pasuje do wszystkich moto chińskich z biegami . Sprzedaje go ponieważ kupiłem nowy 125. Zrobiłem na nim 1000 km i nic się nie psuło .Cena 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek93350 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 A ten silnik to z instalacją zapłonową czy goły ? bo byłbym zainteresowany :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkiedos Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Bez niczego. Goły. Wejdź sobie na allegro i zobacz za 500 zł nie ma silników z instalacją a nawet bez są droższe . Edytowane 4 Stycznia 2012 przez pawelkiedos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkiedos Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi