Sybirbia Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, poszukuję kopki do Suzuki RMZ 250 z 2005r. nigdzie na allegro nie znalazłem używki ani na innych stronach może znacie kogoś kto ma kolega kolegi itp. albo może wiecie od jakich motocykli kopka może pasować do mojego modelu (oprócz kawasaki kxf to już wiem) ? Edytowane 29 Grudnia 2011 przez Sybirbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 TU i TU lub TU szukałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sybirbia Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 TU i TU lub TU szukałeś? Tak jak pisałem obdzwoniłem każdego kto miał napisane w aukcji posiadam części do suzuki rmz / kawasaki kxf ale bez skutecznie nikt nie posiada kick startera , zastanawiam się czy od yamahy wr 426 podejdzie , bo skoro 400 pojemność idzie tym odpalić tym prędzej ćwiartke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pojemność to nie problem, problemem jest kształt i średnica wieloklinu na wałku, glębokość osadzenia kopniaka na wałku oraz sam kształt ramienia kopniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sybirbia Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pojemność to nie problem, problemem jest kształt i średnica wieloklinu na wałku, glębokość osadzenia kopniaka na wałku oraz sam kształt ramienia kopniaka Właśnie wiem wieloklin nie pasuje od yamahy a nigdzie od suzuki znaleźć w Polsce nie mogę tylko z USA za 88 $. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sybirbia Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Może zna ktoś kolege kolegi i tak dalej kto zna kogoś kto handluje częściami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi