rozek Opublikowano 22 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 wszystko powoli bo naprawdę jestem spłukany a jak mam kase to wole juz kupic paliwko skóre na siedzenie mam, a obszycie zaden problem- za piwo będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 czesc mam takie małe pytanie ile taka honda poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 moja idzie 95km/hmysle ze przy pojemnosci 50cmm to niezle, 80ki czesto jezdza wolniejjak dla mnie wystarczająco, nawet za duzo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 CZesC podoba mi się ta HONDA ;) :P bardzo .... Graluluje złożenia :mrgreen: A ile za takom Hondkę trzeba Dać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 Nie wiem czy moja yamaszka rd 80 tyle poleci :oops: ale mam nadzieje :twisted: Ps Jak za szybka to daj z 1 km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Jufimiuk Opublikowano 27 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2004 wole pojezdzic niz myc :mrgreen: Hehe to tak jak ja :P...Ja czasem tylko czyszczę.. Widziałem u qmpla ten sprzęt i z silnikiem 80... Pozdrawiam jak na taki rocznik to wydaje mi się że całkiem nieźle utrzymany ;) hehe.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi