krzysiu11234 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Kupiłem wczoraj suzuki ts 80 motorek stał przez 2 lata niby do końca jeździł przyjechałem z ts na przyczepce i teraz mam problem z odpaleniem niby dostaje paliwkoiskra jestgaźnik wyczyszczonypowinno palić lecz jest problem ni chce palić pomóżcie prosze Edytowane 19 Grudnia 2011 przez krzysiu11234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Stoi 2 lata to pierwsze co zrobić>- Sprawdzić świece,- wyczyścić zbiornik,- gaźnik niby czyściłeś, - wymienić olej w skrzyni,- sprawdzić ustawienie zapłonu, i tu i ówdzie prysnąć troszkę WD 40 jeśli ma iskrownik mechaniczny,- z kopa nie idzie to pchać i przysłaniać ręką wlot powietrza do gaźnika (trzeba zdjąć filtr powietrza) by pociągną wachę. Monza jeszcze wlać trochę wachy do komory korbowej. (nie pod świece) Edytowane 20 Grudnia 2011 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi