MYCIOR Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wiem Tobik dlatego namisełem że nie chciałby miec do czynienie w kewsti z OC sprawcy - a chodiz mi od to że jezk sie te łachudry rozprzestrzenią to prawdopodobieństwo bedzie duże. więc to że tanio to bym sie tak nei cieszył za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wilczur Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Co do tego OC sprawcy, to w sumie się zgodzę. Z jednej strony co mnie interesuje że ktoś będzie miał boje z moim ubezpieczycielem, a z drugiej jak będziemy propagować dziadostwo to prędzej czy później na dziada trafimy. Tak czy inaczej wciąż słabo trafia do mnie argument o rzetelności w reklamach telewizyjnych OC. Coraz bardziej dziwi mnie wielki rozrzut cenowy oferty PZU. Jak znajdę moment na pewno zadzwonię i spróbuje się dowiedzieć. Mam też znajomego agenta, spróbuje się dowiedzieć co i jak. Powołam się na wasze słowa z tego forum, oczywiście anonimowo, podam miasta i kwoty jakie płacicie, przy czym mówiąc że ktoś tam ktoś tyle płaci ale nie podam kto;) Mam nadzieję że nikt nie ma nic przeciwko... Po prostu za rok znów będę zmagał się z tym samym problemem. Na początku płaciłem ok 50zł za motocykl, po 3-4latach kwota wzrosła do 130 w pzu. Na dwa motocykle to już 260... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi