kamilsz20 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam, mam inny moduł, który jest od TDR 125. Tak wygląda. Kolory: Pomarańczowy, czarno-biały, czarno żółty, czarny, czarno-czerwony, Zielono-biały, zielony, biało-niebieski, niebiesko-biały, czarno-niebieski, niebiesko-żółty. Mój stary moduł, którego jeszcze nigdy nie widziałem na allegro i w całym necie ma takie kable.Nie wiem jakie mam oznaczenia modułu, bo poprzedni właścicel próbował Go naprawiać i roztopił plastik.Posiada 3 pojedyńcze wsuwki: pomarańczowy, czarno-biały, czarno żółtyJedna podwójna wsuwka- oba kabelki czarneI trzy kostki podwójne: 1.czarny i brązowy, 2.żółty i czarno-czerwony 3.biało-zielony i biało-czerwony. biało-zielony i biało-czerwony wychodzą z magneta. Które kolorykabli mam połączyć dosiebie, żeby była iskra i żeby to działało? Pomarańczowy, czarno-biały, czarno żółty sa podlaczone bo maja te same kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi