Gość galtom Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam (mam nadzieje, że to dobry dział - bo szukam czegoś do motocykla), byłbym wdzieczny za pomoc w następującej sprawie. Dysponuje instrukcja (pdf) do ww modelu w języku angielskim i przez właściciela motoru zostałem poproszony o przetłumaczenie tego na język polski. Mam jednak nadzieję, że taka instrukcja (po Polsku) dla właścicieli tej Yamahy gdzieś juz jest i nie bedę musiał pisać tego wszystkiego od poczatku (tym bardziej, że to przysługa. Mysłałem, ze chodzi o klika kartek a tu cała książka się zrobiła, a niestety nie jestem w pozycji od odmowy czy negocjacji). Bede wdzieczny za pomoc w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra Szczęsna Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 http://www.instrukcja-obslugi-pdf.pl/instrukcja-obslugi-podrecznik-yamaha-xvs1300a-2011-46965.html a tutaj sprawdź Cytuj Sklep motocyklowy - tanio i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi