mas88 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Witam, mam do zaoferowania Yamahe XJ 600 N z 94 roku. Motor został gruntownie odnowiony w 2011 roku ze względów wizualnych ( nie jest po szlifie itp ) Posiadam fotorelacje z przeprowadzonych prac. Yamaha bezwypadkowa, technicznie jak i wizualnie w bdb stanie. Przed sezonem wymieniłem płyn hamulcowy, olej silnikowy, klocki hamulcowe tył. Motor dość doinwestowany poprzez : - gmole Yamaha - kierunki led w wersji carbon ( nie widoczne na zdjeciach - maja 2 tygodnie, zdjecia z końca września ) - wydech WMP Exhaust Carbon 4-2-1 ( z homologacją ) - nowa kanapa ( sitowana skóra,wygodniej wyprofilowana, przeszyta czerwoną nicią ) - kufer SHAD model SH40 - kierownica w kolor nadwozia LUCAS - siatka na bak - tank pag Yamaha - owiewka PUIG - czarne felgi z obrysówka - akcesoryjny sygnał dzwiękowy - półka stabilizująca przednie lagi Motocykl mimo 56 tys przebiegu jest w doskonałej kondycji, wszystko robione na bierząco ( sprawy eksploratacyjne ), do wymiany na nastepny sezon łańcuch i zębatki gdyż zaczyna kończyc się naciąg i juz zaczyna być słyszalny. Opona ma jeszcze bieznik ale też nalezy ja zmienić (dokładam uzywke jeszcze jedna na sezon lub 2 ). Motorem pokonałem juz wiele tras i wiele zakrętów, czas przesiąść sie na cos większego i młodszego. Zapraszam na stronę clubową www.yamahaxj.pl gdzie można wiecej poczytac na temat Yamahy. Kontakt : +48 725139020, gg: 12626311 OC PZU i przegląd do czerwca 2012 Wyrażam zgodę na sprawdzenie geometri ramy, stanu technicznego itp w dowolnej stacji kontroli pojazdów itp CENA 4500zł :) Edytowane 30 Listopada 2011 przez mas88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Felgi bardzo gustowne :clap: Edytowane 30 Listopada 2011 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ogółem patrzac na zdjęcia moto chyba warte tej ceny... ciężko coklwiek fajnego znaleźć do 6.000, przeżywaliśmy to z bratem, skończyło się na vt500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas88 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Panowie ... dla kolegów z forum jeszcze spuszcze na ten naped :) Ps. oryginalne koła są tragicznie szare ... te dostały kolorek i paski z względów estetycznych jak i bezpieczenstwa (widac jak odbija sie swiatło od nich po zmroku ) Jakby ktos chciał to mam dużo zdjec szczegółowych z przeprowadzonych prac, poza tym zapraszam na clubową strone yamahaxj.pl gdzie jest opis całego przedsięwzięcia :) UWAGA !!!! W CHWILI OBECNEJ MOZLIWA ZAMIANA ZA AUTO !!!!! Edytowane 1 Grudnia 2011 przez mas88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi