noleg Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) Sprzedam lagi do Junaka, po renowacji, przygotowane do złożenia. W skład zestawu wchodzą:- lagi - prostowane - max bicie 0,05mm (myślę, że mniej ale nie udało mi się dokładniej zmierzyć)- lagi dolne - po śrutowaniu, przygotowane do malowania,- szklanki - oczyszczone i powtórnie chromowane,- tuleje uszczelniające - nowe (dorobione, w komplecie również stare),- tulejki dystansujące (chyba, też dorobione, starych nie znalazłem),- simmeringi nowe 2szt.Części metalowe zakonserwowane olejem i owinięte w papier.Na życzenie wyślę zdjęcia lub przyszłości zamieszczę linka do nich i mogę wykonać dodatkowe pomiary.Cena za wszystko 200PLN, do negocjacji (plus koszt wysyłki lub odbiór osobisty).Do obejrzenia w Świdniku. Edytowane 28 Listopada 2011 przez noleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noleg Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nadal aktualne -cena do większej negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noleg Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 ogłoś się tutaj http://sfm-junak.pl/forum/viewforum.php?forum_id=26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noleg Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) ogłoś się tutaj http://sfm-junak.pl/forum/viewforum.php?forum_id=26Na razie nie będę się ogłaszał na tym forum, ponieważ nie zamierzam zaśmiecać forum swoimi danymi tylko z powodu sprzedaży części (zresztą jedynych jakie posiadam). Ale dzięki za pomocW razie pytań - te. 508622897 - Gregor Edytowane 2 Stycznia 2012 przez noleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi