_bollo_ Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Witajcie, nadażyła się okazaja na kupno nowego motocykla, więc szukam właściciela dla mojej Yamahy.Mam ją 2 sezony, w tym czasie nakręciłem około 12tys km. Motocykl sprowdzony z Niemiec po lekkim szlifie, motocykl miał wymienioną owiewkę - jednak nie była ona malowana, a kupiona nowa. Ponadto moto miał malowany bak - reszta w oryginale, na ramie jeszcze oryginalne naklejki homologacyjne. Motocykl od zeszłego sezonu ma założonego wingracka, alu płytę oraz zestaw 3 kufrów:Boczne to givi keyles 2x42l kupione za około 1250złCentralny Givi e46 simply - kosztował z płytą za 550złZa samego wingracka z mocowaniami zapłaciłem 600zł. Morocykl serwisowany wpierw w ASO motorland, potem w bradosie - z którego usług byłem b. zadowolony.Przy przebiegu 42 tys motocykl miał wyminony zestaw napędowy na wzmacniany DID oraz założóne opony bt45 (na których obecnie stoi) Przy przebiegu 48tys miał zrobione: Zawory, wymiana wszytskich płynów (olej + hamulcowy), filtrów, synchro gaźników (czyszczenie nie było konieczne), sprawdzone łożysko w główce ramy, wymienione uszczelniacze w lagac i sam olej w nich. Obecnie motocykl ma przejechane prawie 54tys km, 500km temu wymienione tylne klocki (przednie 50% zuzycia) + płyn cham przy okazji. Przy obecnym małym przeglądzie (równo 54k) należy tylko wymienić olej (dodaje motula 5100, mogę to zrobić osobiście) Do motocykla dodaje komplet nowiutkich opon Continetal pilot active z 2011 roku - miałem je zakładać na nowy sezon. Jak gratis dorzucam jeszcze: Alarm z zew. zasilaniem, Deflektor szyby. Motocykl jak na swój przebieg jest w świetnym stanie - jakbym zjechał do 20k przebiegu, i tak każdy by wierzył. Osobiście jestem z niego b. zadowolony. W Maju zrobiliśmy nim ponad 4tys km po Italii, Austrii i Szwajcari. Po regulacjach Yamaha przy spokojnej jedzie pali solo max 5-5.5 a z pełnym bagażem (Żona + 3 kufry)5.5-6l. Autostradowe przebiegi z pełnym bagażem, do spalanie rzędu 6.5-7l (okolice 150kmh). Jak to w XJ troszkę brzęczny łańcuszek sprzęgła - ale to normalne. Do zestawu dorzucę jescze wszystkie elementy do przerobienia przedniego światła na przekażniki oraz turystyczną kierownicę. Cena za tak wyposażony sprzęt, ze wszystkimi akcesoriami, kuframi i nowymi oponami to 8500zł. Wiem że to dużo, ale sprzęt jest pewny. nie zalezy mi na szybkiej sprzedaży, ale jeśli ktoś będzie szybki, może liczyć na spory rabat. Mogę sprzedać również sam motocykl bez kufrów ale ze wszystkimi akcesoriami - cena 6.700zł. OCzywiście motocykl zarejestrowany, z epłnym przeglądem i ubezpieczeniem do wakacji. Zapraszam do oględzin we Wrocławiu ;) Dla zainteresowanych możliwe zdjęcia. Edytowane 18 Listopada 2011 przez _bollo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Jeśli ktoś byłby zainteresowany, bo w sumie pogoda dopisuje, to ogłoszenie jest aktualne. Zdjęcia prześlę mailem, zaś ogłoszenie jako takie zawiśnie na allegro dopiero na początku sezonu. Motocykl przed snem zimowym dostał nowy olej - motula 5100. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez _bollo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi