Przemk Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Tak jak w tytule, może ktoś ma na zbyciu. Może być nawet podarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati0202 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam, z którego roku masz ten sprzęt, bo u mnie coś by się może znalazło, bo miałem gsx1100 tylko że mój to był stary model o ile dobrze pamiętam to miałem z 86r albo coś koło tego i mam sporo części jeszcze, i siedzenie gdzieś powinienem mieć. Moje gg 1496265 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemk Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam, z którego roku masz ten sprzęt, bo u mnie coś by się może znalazło, bo miałem gsx1100 tylko że mój to był stary model o ile dobrze pamiętam to miałem z 86r albo coś koło tego i mam sporo części jeszcze, i siedzenie gdzieś powinienem mieć. Moje gg 1496265 dzięki za odzew. Napisałem do Ciebie na GG :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi