Gość josha Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jak w temacie. Kolega poszukuje kolektor wydechowy do Renault Laguna 1.6, 16V Laguna IJeżeli ktoś ma, to proszę o kontakt na PW, a ja przekaże dalej koledze, celem kontaktu i wszelkich uzgodnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 A to nie można z allegro podjąć?http://allegro.pl/renault-megane-laguna-i-1-6-16v-kolektor-wydechowy-i1890786072.htmlNie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) kivi, dzięki za odpowiedź. Przekazałem koledze. Jednak okazuje się, że ten kolektor On widział i się nie nadaje do jego silnika. Ma to być kolektor do silnika o oznaczeniu K4M720.Podał mi też nr katalogowy kolektora;7700108304. Ponoć czasami jest wybity na kolektorze.Sprawa nadal aktualna. Może ktoś taki ma? Edytowane 17 Listopada 2011 przez josha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi