mmichalczewski Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam szanownych kolegów motocyklistów!Do sprzedania, jak napisane jest w temacie, mam kurtkę kobiecą firmy SPYKE - z tego co mi wiadomo, jest to nie najgorsza marka. Opis przedmiotu, włącznie ze zdjęciami znajduje się na aukcji Allegro, którą wystawiłem:http://allegro.pl/kurtka-spyke-woman-stan-idealny-i1913204458.htmlNie ukrywam, że jest to konto, które stworzyłem tylko do celu sprzedania różnych motocyklowych rzeczy moich rodziców, więc raczej mało prawdopodobne jest, że odpowiem na posta, albo PW. Dlatego, jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany po zaznajomieniu się z opisem na aukcji to proszę o kontakt na podany adres e-mail:[email protected]możliwe jest wycofanie aukcji i ustalenie ceny w rozsądnych granicach.Dziękuję za uwagę i serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmichalczewski Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam,okazuje się, że zdecydowanie przeceniłem wartość kurtki, więc jej cena uległa zmianie. Zapraszam do oglądania i zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi