michal_1975 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie Mam na imie Michal -jestem tu pierwszy raz na forum Skuter posiadam od 3 lat Mam pewien problem,mianowicie chodzi o otwieranie fotela z pilota Jakis czas temu przestalo to dzialac i myslalem ze bateryjka siadla ale wymienialem na nowe i dalej nie dziala Dioda w pilocie sie swieci po nacisnieciu ale nie otwiera fotela Bezpieczniki wszsytkie sa OK bo sprawdzalem Co moze byc tego przyczyna?Jest jakis modul do tego?w manual-u nic nie potrafie znalesc a w interencie to juz wogole Pozdrawiam wszsytkich serdecznie i czekam na odpowiedz PS.Skuter to rocznik 2004 Evolution bez ABS Najwazniejsze dla mnie to dowiedziec sie gdzie znajduje sie modul do tego lub jakis przekaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Najlepiej zadzwoń do serwisu, nie znalazłem żadnego sensownego forum Piaggio Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_1975 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam!Dzieki za zainteresowanie tematemBede musial szukac dalej:)Pozdrawiam Znalazlem jedna cos w necie ale nie potrafie tego rozgrysc bo nie znam angielskiego:(Moglby ktos krok po kroku napisac mi co trzeba zrobicPozdrawiam i dodaje zalacznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) 1. Wsadź kluczyk, przekręć na ON na 1-3 sekundy, następnie daj na OFF. W ciągu 10 sekund daj znowu na ON i w ciągu 3 sekund naciśnij przycisk na pilocie, następnie daj na OFF. Jeśli kanapa się otworzyła, to znaczy, że się udało. Edytowane 8 Listopada 2011 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi