Patryk_mx Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Siema, tak jak w temacie, kupie Iphone 3gs, pojemność i kolor obojętna, stan żeby nie było wstyd wyjąć z kieszeni :P to znaczy żeby ekran był w miarę bez rys, tył to wiadomo więc aż tak nie jest istotny. Bez pękniętych/połamanych/uszkodzonych obudów (nie mowie tu o pęknięciach przy gniazdach ładowania) Fajnie jak by był już z jailbreakiem/bez locka i miał przynajmniej kabelek do kompa. No i żeby nie miał żadnych wad typu brak zasięgu, uszkodzone przyciski czy coś w tym stylu. Po po prostu interesuje mnie sprawny, używany fon w co najmniej dobrym stanie technicznym i wizualnym. Rozwarze każda propozycje ale od razu napisze że raczej interesuje mnie przedział poniżej 900 choć to też może się zmienić ale to będę wiedział na początku next miesiącapozdro p.s. aha 3g mnie nie interesuje w ogóle Edytowane 28 Października 2011 przez Patryk_mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi