Pacyfikator Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Echhh trochę Zbychu wrzuciłeś całe to towarzystwo do jednego wora ... a to ciut niesprawiedliwe ... Są tacy co są mocno uduchowieni i tacy co mają duchowieństwo w dupie dla jednych i drugich jest miejsce wśród motocyklowej braci. Jak dla mnie wszytsko jest Ok do chwili gdy ktoś na chama nie chce mi wpajać swoich światopoglądów. Zbychu uwierz mi że siedleccy motocykliści, a jest ich wcale nie mało latają też w inne trasy niż od kościoła do kosćioła i piją wiecej niż Ci sie wydaje :) musisz tylko wiedzieć gdzie sie pojawić i kiedy :) Sorry za taki essej ale nie lubie szyfladkowania, przypinania łatek i podobnych bzdur ...Pozdro Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Pacyfikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ach, Pacy. Zbycho to nie Dżin:) Echhh trochę Zbychu wrzuciłeś całe to towarzystwo do jednego wora ... a to ciut niesprawiedliwe ... Są tacy co są mocno uduchowieni i tacy co mają duchowieństwo w dupie dla jednych i drugich jest miejsce wśród motocyklowej braci. Jak dla mnie wszytsko jest Ok do chwili gdy ktoś na chama nie chce mi wpajać swoich światopoglądów. Zbychu uwierz mi że siedleccy motocykliści, a jest ich wcale nie mało latają też w inne trasy niż od kościoła do kosćioła i piją wiecej niż Ci sie wydaje :) musisz tylko wiedzieć gdzie sie pojawić i kiedy :) Sorry za taki essej ale nie lubie szyfladkowania, przypinania łatek i podobnych bzdur ...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfikator Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No cóż kto pyta nie błądzi :)Nie mozna tak siedzieć i czekać na zaproszenie trzeba troszki poszukać Ach, Pacy. Zbycho to nie Dżin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Latacie do baru gryfu ? podobno tam są jakieś niezłe imprezy w piątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacyfikator Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Latacie do baru gryfu ? podobno tam są jakieś niezłe imprezy w piątki Z tego co wiem bar na Vogla to ClubHouse Gryf MC Poland. Słyszałem, że były takie plany aby ten bar był otwarty dla wszystkich motocyklistów w mijającym już roku ale jakoś to ucihło ....Imprezy są z całą pewnością bo to w końcu ClubHouse ale chyba raczej dla zamkniętego grona, ładowanie się bez zaproszenia do ClubHouse to tak jakbyś wjechał komuś na chatę bez pukania i usiadł w jego fotelu w salonie do tego nie zdejmując butów :) takie faux pas Z drugiej strony trochę szkoda bo brakuje w naszym małym miasteczku takiego typowo motocyklowego baru jakie są w Warszawie, Lublinie i nawet Rzeszowie oraz innych miastach gdzie motocykliści mogli by się spotykać celem wspólnego wypicia browara lub innych trunków i podzielanie się doświadczenianimi motocyklowymi. Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Pacyfikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oslo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na forum GRYF-u jest wątek o nowej świeckiej tradycji: http://www.kmgryf.fora.pl/imprezy,3/dzien-otwarty-dom-klubowy-gryf-u,1242.html Wątek niestety nie wspomina czy tradycja przetrwała pierwsze "otwarcie" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi