600bandytowmnienosi Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Przyszła pora na mojego...http://allegro.pl/show_item.php?item=1881868866 Wystawiam na sprzedaż - do oddania w dobre ręce kultowy model SUZUKI BANDIT 600 S, rok prod. 1997, przebieg 64 tyś.km. Sprowadzony z Niemiec w 2005 r. Jestem jego właścicielem od 2006 r. i od tego czasu przejechałem na nim 35 tyś km. Motocykl niezawodny - zadbany i serwisowany, używany turystycznie. Silnik 'olejak' - nie do zajechania. Byłem nim w Holandii, Berlinie, kilka razy w Czechach + mniejsze i większe traski po Polsce.(...) W komplecie jest książka użytkownika, drugi kluczyk i niemiecka książka serwisowa z salonu.Przegląd techniczny ważny do sierpnia 2012.Do motocykla mogę dorzucić stelaż pod kufer (bez panela adaptacyjnego i kufra) oraz plandekę. Jeśli chcesz mieć pewny motocykl z pewnego źródła i z przejrzystą historią zapraszam do obejrzenia. Gdy go zobaczysz to go polubisz. :)W przeciwnym razie - jeśli chcesz mieć kota w worku z kręconym przebiegiem - odsyłam do handlarzy sprowadzanymi motorami i innych handlarzy złomu. Zapraszam! Tel. kontaktowy 790434301Cena do niewielkiej negocjacji.Do obejrzenia i kupienia w Suchym Lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi