Ptasznik1993 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 WitamKupie tłumnik przelotowy do bandita 600, chodzi mi o to żeby nie było duzo przeróbek.Zależy mi na w miare ładnym egzemplarzu. Jesli ktoś posiada np w bandicie przelotówke, moge się zamienic i ewentualnie dopłacic, mam oryginalny i w bardzo ładnym stanie tłumnik w swoim bandicie. Kontakt PW, gg 13890057, tel 515-415-447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 jak mi wytłumaczysz, co to jest tłumnik, to Ci moze pomogę. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi