mucha68 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Kupię za rozsądne pieniądze,Zaporożca ZAZ 968. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 mam w rodzinie takie autko ale nie wiem czy jest na sprzedaż :D moge popytać - a co masz na myśli mowiąc rozsadna cena do ilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 (edytowane) mam w rodzinie takie autko ale nie wiem czy jest na sprzedaż :D moge popytać - a co masz na myśli mowiąc rozsadna cena do ilu?Witam.Nie dawno ,w miejscowości obok zapek w pięknym stanie poszedł za 1000 pln,ja mogę dać max 600pln im taniej tym lepiej,bo za bogaty nie jestem.Z tym ze mi chodzi o ZAZ 968,tego z tak zwanymi uszami,czyli odstającymi wlotami powietrza.Gdyby to był taki,i za taką kasę,chętnie przytulę :) Edytowane 16 Października 2011 przez mucha68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shad11 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 uuu to maskotka rodziny raczej nie pojdzie za taka kase :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) szkoda,a już myślałem :biggrin: Ja jakiś czas temu sprzedałem swoją mazde 323 z 1982r za 800pln :icon_biggrin: Edytowane 17 Października 2011 przez mucha68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A z ciekawości,spytał byś się za ile by poszedł :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Do 1000 pln,mogę dać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ciężko w ogóle znależć a za 1 000 PLN to jakiś niekompletny opuszczony wrak - ciężko sensowny zabytek kupić za tysiaka. Z kolegą Dacii szukałem i to samo. PSChodzi o kupno fury na złombol czy tak dla jaj żeby mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha68 Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 chodzi o auto do odrestaurowania i jazdy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi