batur1001 Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Witam wszystkich motocyklistów z wielkopolski i nie tylko:) W mojej mojej miejscowości, czyli w Buku, jakieś 30km od Poznania organizowana jest zbiorka krwi dla dzieci ze schorzeniami kardiologicznymi. Jest to akcja organizowana przez moją mamę, która poprosiła żebym zamieścił ta informacje na naszym forum. Akcja będzie miała miejsce 22 PAŹDZIERNIKA około godziny 10-11. Zapraszam wszystkich chętnych do pomocy, jest to okazja do integracji, jak również miłego weekendowego wietrzenia motocykla. Kontakt pod numerem 505 059 323. Jeśłi ktoś si wybiera prosze o zamieszczenie postu pod tematem żebym wiedział co i jak:) pozdrawiam i lewa w góre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Niestety w tym tygodniu oddawałem krew Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi