mrbravo Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) edit:jednak musze wycofac, znalazlem w specyfikacji tekst "please consider..." i sie jednak nie nada, a szkoda bo to swietny olej... ;| Edytowane 4 Października 2011 przez mrbravo Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Nie bardziej świetny od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 (edytowane) nie wiem jak to napisac, ale sila (obciazenie) potrzebna na zlamanie filmu olejowego jest ponad 10 razy wieksza niz w olejach motul, a parametry lepkosci wieksze nawet od agip 10w60. tylko ze napisali ze od 2011 roku przestaja dodawac ester ktory zapobiega slizganiu sprzegla. nie wiem czy to nie jakas akcja marketingowa bo czytajac dokumenty wydaje mi sie ze chca ukierunkowac ludzi na ich nowe produkty, ktore robione sa prawdopodobnie z nizszej jakosci estrow (tansze) gdyz maja slabsze parametry... bardzo dobry olej, nie wiem jaki moglby byc lepszy. jak znajde wyprodukowany w 2010 r napewno kupie... ;) edit: jednak 100x wieksza... Edytowane 4 Października 2011 przez mrbravo Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi