przemas78 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 http://otomoto.pl/suzuki-bandit-M2866666.html :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 http://otomoto.pl/suzuki-bandit-M2866666.html :lalag: 140 kucyków?Na kole czy na silniku? Masz jakiś wykres z hamowni - jaki przebieg momentu? Jakie zmiany dłubniete w silniku? Wałki od gixa 1100? Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 dziwi Cię taki wynik ?Większość mierzonych banditów pokazuje moc nawet o kilkanaście procent większą od deklarowanej przez producenta, dołożyć do tego wałki , gaźniki(lub same dysze), odetkany komin + strojenie i 140 koni to żadna rewelacja. Na allegro był ostatnio gsxr 1100, bez turba i właściciel deklarował 180 czy 200 koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 dziwi Cię taki wynik ?Na allegro był ostatnio gsxr 1100, bez turba i właściciel deklarował 180 czy 200 koni. Dziwić mnie nie dziwi, bo znam potencjał B12.Jako rzekłeś - deklaracje to jedno, a ich pokrycie to drugie.Za 6,5 klocka to bym se takiego 140 konnego bandziorka zapie**olił, coby się elastycznością cieszyć i mieć co skatować. Ale skąd mam mieć pewność że jest jak w opisie? Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas78 Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dziwić mnie nie dziwi, bo znam potencjał B12.Jako rzekłeś - deklaracje to jedno, a ich pokrycie to drugie.Za 6,5 klocka to bym se takiego 140 konnego bandziorka zapie**olił, coby się elastycznością cieszyć i mieć co skatować. Ale skąd mam mieć pewność że jest jak w opisie? Witam.Z góry przepraszam za wprowadzenie w błąd.ale przyznam że zadałeś mi kolego niezłego klina ponieważ sam do końca nie byłem pewny jaką moc mój motorek posiada.Wczoraj sprawdziłem na hamowni w Mikołowie i wynik pokazał 120kucy.Za zaistniałą pomyłkę jeszcze raz przepraszam.Pozdrawiam. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi