piker771 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Witam ! Mam do sprzedania niesamowity motocykl Honda Varadero 125 z 2007 roku . Motocykl sprowadzony w 2008 r. z Anglii z przebiegiem 5000 km, licznik w milach. Jestem pierwszym właścicielem w kraju , zrobilem na nim okolo 20 tys. km. w 2 sezony , moto oczywiście ciągle eksploatowane . przy przebiegu 23 tys. km. wymienione : - łożysko główki ramy - tylne klocki (50 zl) - przednia tarcza hamulcowa z przednimi klockami ( 450 zł) - napęd ( łańcuch , 2 zębatki ) (350 zł) - kola zostały wyważone (60 zł) - wymieniona tylna opona na nową . (200 zł) - olej w silniku (120 zl ) - wymienione filtry i świece ( 80 zl ) - pomalowany został na czarną i białą perłę .(800 zl) W zimę wypolerowałem ranty felg , z pomalowaniem środków co widać na zdjęciach , motocykl jest wyposażony w stopkę centralna wartą około 600 zl , oryginalny kufer centralny z oparciem dla pasażera , mogę zamontować pod siedzeniem gniazdo zapalniczki , bo mam ja w domu ale jakoś nie ma czasu . Normalne slady uzytkowania, żadnych ukrytych wad. W Viaderku systematycznie były wymieniane części eksploatacyjne . Jeżdżony normalnie , nie katowany , nigdy nie poczuł szutru ani off-roadu , zawsze ulica , często w dalsze trasy ( trasa na slowacje na termalne źródla 350 km w jedna stronę nie była problemem dla dwóch osób ) . Nigdy mnie niezawiódl , z żalem sprzedaje ale pora przesiąść się na starszego brata 125 -tki - Varadero 1000 . Zapraszam na oględziny i jazdę próbna. info pod nr tel 500 265 689 . Pozdrawiam !wiecej fotek wysle na meilCena 9.900 do małej negocjacjiMoto do obejrzenia w Chorzowie . Edytowane 30 Września 2011 przez piker771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi