paranoize Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Witam jest okazja nabycia Hondy 650 xl z 88r. w dobrym stanie lecz brak głowicy sprawia, że waham się nad kupnem tego dwu-kołowca, I tu moje pytanie czy ta głowica wchodząca w skład silnika do tego modelu jest do nabycia i ew. w jakiej cenie? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) XL650R jak mniemam? ciężko może byc, na allegro widze pustki z częściami do tego modelu BTWjaka cena za to cudo, i dlaczego ktoś sprzedaje jeśli w takim dobrym staie "i tylko głowicy brakuje" Edytowane 29 Września 2011 przez Diabel_Piszczalka Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoize Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Sprzedaje bo prawdopodobnie miłość do tego sportu mineła z wiatrem, a cena to koło tysiaka. Właśnie też patrze na allegro i puchy... może dobrze by było wymienić cały silnik?, bo z tego co mi wiadomo ta część która jest niesprawna kosztuje około 500zł... i nie wiem na co się decydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu99 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ja posiadam Hondę xl 600 r z 85 roku. Z częściami często jest tak , ze ludzie wystawiający na Allegro mają tego sporo a wstawiają tylko jedną - dwie rzeczy i trzeba dzwonić i pytać Ja tak znalazłem sporo gratów do mojej XL-ki. Generalnie bardzo fajny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi