kangur7905 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Mam pytanko. Wiecie coś o zakończeniu sezonu w Wyrzysku. Wiem tylko że będzie to 24.09.2011. Jak ktoś coś wie to proszę o szczegóły. Ich strona jest zablokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dzwoniłem tydzień temu do Stasia z Old Wings . W tym robu nie będzie zakończenia sezonu z powodu braku funduszy . Jak ktoś chce zakończenie sezonu musi zarganizować sobie we własnym zakresie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) I tu JAWAR strzeliłeś w dziesiątkę. Wszystko kosztuje, a jak ktoś chcę coś wszamać, popić i zabawić się to niestety trzeba bulić. Skończyły się czasy żarcia i zabawy na krzywy ryj. Imprezy zaczną się, już są hermetyczne. Ostatnio byłem na zakończeniu sezonu bractwa od czwartku do niedzieli i też trzeba było odpalić. Wspaniała impreza, wspaniali motocykliści, pełna kultura jak również bezinteresowność, brak składek członkowskich a bractwo istnieje i fantastycznie funkcjonuje. Nie to co np. w Husarii pie**ol....ie kota "nie zapłacisz to wypad z piaskownicy. Kasa była a zaraz jej nie było bo poszła w piz..du na jakieś naprawy i żarcie. Nie mój cyrk nie moje małpy. Gów...o mnie to już obchodzi. Dziś bawi się biker który nosi barwy. Pozdrawiam. Edytowane 30 Września 2011 przez mir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dzwoniłem tydzień temu do Stasia z Old Wings . W tym robu nie będzie zakończenia sezonu z powodu braku funduszy . Jak ktoś chce zakończenie sezonu musi zarganizować sobie we własnym zakresie . Jakie zakończenie?Niedługo u PW ma być podobno rozpoczęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Skończyły się czasy żarcia i zabawy na krzywy ryj. Imprezy zaczną się, już są hermetyczne. Ostatnio byłem na zakończeniu sezonu bractwa od czwartku do niedzieli i też trzeba było odpalić. Wspaniała impreza, wspaniali motocykliści, pełna kultura jak również bezinteresowność, brak składek członkowskich a bractwo istnieje i fantastycznie funkcjonuje. Nie to co np. w Husarii pie**ol....ie kota "nie zapłacisz to wypad z piaskownicy. Kasa była a zaraz jej nie było bo poszła w piz..du na jakieś naprawy i żarcie. Nie mój cyrk nie moje małpy. Gów...o mnie to już obchodzi. Dziś bawi się biker który nosi barwy. Pozdrawiam. ZDECYDOWANIE się nie zgodzę kolejna impreza organizowana przez PILSKĄ GRUPĘ MOTOCYKLOWĄ "RIDE TO LIVE" już w listopadzie. Z uwagi na porę roku nie będzie w plenerze. Wstęp wolny, SZCZEGÓŁY NIEBAWEM !!!!!! Wszystkie jednodniowe imprezy robimy otwarte i za darmo, żarcie i picie na poziomie naszych i sponsorów możliwości. Pozdrawiam Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 WY jesteście ewelementem oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Ty, Basia oraz cała Wasza grupa jesteście nie do pobicia. Nie wiem jak to robicie ale robicie to perfekcyjnie. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzwoniłem tydzień temu do Stasia z Old Wings . W tym robu nie będzie zakończenia sezonu z powodu braku funduszy . Jak ktoś chce zakończenie sezonu musi zarganizować sobie we własnym zakresie . 5.11 w sobotę organizują Zaduszki motocyklowe. Jest info na ich stronie w aktualnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi