Boooro Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 wiem właśnie ale jak w sobote chciałem je ustawić to okazało się że tata mi klucz zabrał i nie mogłem nic zrobić ;/ no pamiętam was ;D już za Bełżycami nie wytrzymaliście ;D i wcale sie wam nie dziwie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1119 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Siemka! CzLOP jak sie domyslam to z wami wracalem moja 125ccm :)... mam nadzieje ze sie zobaczymy na jakims rozpoczeciu sezonu czy jakiejs podobnej imprezie(oby u mnie juz na czyms szybszym xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzLop Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No to na rozpoczęcie wybieramy sie gdzies razem no i na czys szybszym :P Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi