glazik Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam wszystkich. Zastanawiam sie jakie moto kupić. Chce 600 ale sporta, myslałem o r6,cbr albo gsx-r. Który najlepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Co roku inny lepszy, także ciężko :bigrazz: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ja bym się zastanowiła nad kawasaki:) a do jakiej kwoty chcesz kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glazik Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 W dniu 18.09.2011 o 15:10, ryba1001 napisał: ja bym się zastanowiła nad kawasaki:) a do jakiej kwoty chcesz kupic?rozgladam sie za starszymi rocznikami narazie mam 7500 :) no i jeszcze dodam ze wczesniej jezdzilem na turystyku. Który bedzie lepszy na poczatek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciolcius Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Polecam http://otomoto.pl/yamaha-r6-M2834194.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi