glazik Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam wszystkich. Zastanawiam sie jakie moto kupić. Chce 600 ale sporta, myslałem o r6,cbr albo gsx-r. Który najlepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Co roku inny lepszy, także ciężko :bigrazz: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ja bym się zastanowiła nad kawasaki:) a do jakiej kwoty chcesz kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glazik Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ja bym się zastanowiła nad kawasaki:) a do jakiej kwoty chcesz kupic?rozgladam sie za starszymi rocznikami narazie mam 7500 :) no i jeszcze dodam ze wczesniej jezdzilem na turystyku. Który bedzie lepszy na poczatek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciolcius Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Polecam http://otomoto.pl/yamaha-r6-M2834194.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi