Skocz do zawartości

Bandit 600N, 2000 rok

Lukers
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Miejsce: 10km od Olsztyna

Motocykl: Suzuki Bandit GSF 600 N

Kolor: Czerwony

Cena: 8300zł

Kontakt: gg. 2172205, PW

No i niestety przyszedł najprawdopodobniej czas na sprzedaż mojego Bandziora.

Motocykl kupiony pod koniec marca 2011 od użytkownika forum Polish Bandit Crew przy przebiegu ok 43tys km. Obecnie ma przejechane niewiele ponad 47tys km. Powodem sprzedaży jest brak samochodu, który dość mocno utrudnia życie przy obecnej pogodzie.

W czasie eksploatacji pojazdu miałem nieprzyjemność dwukrotnie spotkać się z 'matką ziemią' przy prędkości <2km/h (czyli standardowa parkingówka, dwukrotnie na prawą stronę) w wyniku czego został uszkodzony jeden kierunkowskaz (oryginalny), lusterko (nieoryginalne), oraz lekko został przerysowany gmol (zdj. nr 7). Na pozostałych zdjęciach widoczna jest rysa na „zadupku” (zdj. nr 9 i 10), gdyż podczas wyprowadzania motocykla zagadał mnie kolega i lekko uderzyłem w jego samochód. Widać również, iż po lewej stronie „zadupka” było drobne uszkodzenie (zdj. nr 8), gdyż w tym miejscu było malowane (nie było to robione przeze mnie ani przez poprzedniego użytkownika). Pozatym motocykl nie miał żadnych innym niemiłych zdarzeń podczas mojej eksploatacji. To na tyle złych historii :).

Jak widać na zdjęciach wymienione zostały wszystkie kierunkowskazy, lusterka oraz dodane zostały paski na felgi. Do motocykla dodatkowo dorzucam kpl oryginalnych lusterek, 4 oryginalne kierunkowskazy (1 uszkodzony), owiewkę przezroczystą, nową oponę przednią Pirelli Diablo Strada DOT 2111, siatkę np. do przewiezienia kasku na tylnej kanapie. Stan techniczny motocykla oceniam jako bardzo dobry. Stan wizualny również oceniam jako bardzo dobry jak na ten rocznik. Wiadomo, kilka rysek jest, ale nie można oczekiwać cudów po 11 letnim motocyklu.

Poniżej podaje listę tego co było wykonywane w motocyklu w ciągu ostatniego roku:

Kornelio:

- kwiecień 2010, 40k - wymiana oleju w silnikum spr., rozrządu (50%)

- maj 2010, 40,5k - wymiana tylnej opony, f.powietrza HIFLO

- maj 2010, 41k - pomiar sprężyn dociskających (48mm = nominał)

- 42,5k - regulacja zaworów

- ?? - wymiana przedniej opony

Lukers:

- kwiecień 2011, 43k - wymiana oleju w silniku

- czerwiec 2011, 45k - wymiana napędu (DID)

UBEZPIECZENIE OC i przegląd techniczny ważne do 11.04.2012 roku

Gdyby ktoś był zainteresowany mogę sprzedać również strój (do wglądu w temacie chwalę się), który posiadam oraz dodatkowo kask dla kobiety (rozmiar S)

Cena jaka mnie interesuje za motocykl to 8300zł. Nie mam ciśnienia na sprzedaż moto, więc jak się nie sprzeda to płakać nie będę :).

Więcej informacji i fotek po kontakcie na gg (2172205), lub PW.

Fotki:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Zakup jedynie po wcześniejszych oględzinach motocykla.