Skocz do zawartości

SPRZEDAM - Porządna, piękna kurtka skórzana (czarna), damska M/L

engracado
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak w temacie - sprzedaję tutaj piękną i porządnie wykonaną kurtkę z grubej, czarnej SKÓRY (a nie EKO-skórki). Jest to kurtka angielskiej marki SPADA, zakupiona w UK. Wg rozmiaru to 12 (L), ale będzie też pasowała na rozmiar M, na kobietę o normalnej budowie ciała, powyżej 160cm wzrostu - ja jestem wysoka i na długość jest ok, jednak troszkę na mnie wisi. Kurteczka posiada wypinaną podpinkę, na rękawach i na szwach kurtki na dole są zamki, dwie kieszenie zewnętrzne na zamek, zamaskowana kieszeń wewnątrz - też na zamek i zamek do przypięcia spodni. Z przodu i z tyłu cieniutkie paski odblaskowe. Zresztą na fotkach widać - jak wygląda, w razie jakichkolwiek pytań, czy też próśb o więcej zdjęć proszę pisać!

Jej historia jest dość ciekawa, a powód sprzedaży prozaiczny...

Przywiozłam ją z UK, nie zdążyłam się jednak nią nacieszyć, ponieważ została ona skradziona, ale złodzieje nie zdążyli jej sprzedać - podobnie jak całą masę innych skradzionych przedmiotów i trzymali ją w swoim magazynie, do którego niedawno wkroczyła policja... Kurtkę odzyskałam, jednak nie potrzebuję jej, bo zaraz po kradzieży kupiłam sobie drugą skórzaną kurtkę, także ta jest mi zbędna. Kurtka jest właściwie nówka, można sobie przyjechać zobaczyć/ przymierzyć. Zachęcam, bo naprawdę warto!

Cena jaka mnie interesuje to 370zł (do negocjacji).

dsc02354t.th.jpg

dsc02356h.th.jpg

dsc02353z.th.jpg

dsc02358my.th.jpg

• 4 tygodnie później...