Skocz do zawartości

Yamaha YZF600R Thundercat

RobgiE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak Rocznik 97, przebieg 23600 mil i rośnie powoli ale rośnie.

Pierwszy w Polsce Thundercat z wskaźnikiem biegu opartym na czujniku luzu :D.

e4f423d5c866b6a5m.jpg 8f3f98f0e6e60388m.jpg 8357aac4d38a2137m.jpg e4fad177a14a95f7m.jpg 2804790774785f2cm.jpg 2bce6545adae16b7m.jpg 9f451d5b3afb8289m.jpg ceac84000e716869m.jpg 7becf3075cc11f36m.jpg 470362359f578908m.jpg >

Jak go kupiłem miał uszkodzone miejsca mocowania kierunków czyli te gniazda na których są osadzone i to robiłem po zakupie więc oba boczki były malowane ale tylko ten srebrny kolor.

Jakieś 4 tys temu założony nowy napęd DID wzmocniony

oczywiście Wyświetlacz biegu (3 kolory z przełącznikiem)

mini komputerek pokładowy.

olej wymieniony ok 1,5 -2 tys km temu (motul 5100)

oczywiście filtr też

filtr powietrza założony nowy

Akumulator wymieniony 1,5 rok temu

Zawory kontrolnie sprawdzone na początku sezonu i chyba 2 mimo że mieściły się w normie to wymienione płytki.

Synchro robione w zeszłym sezonie.

dwa komplety kluczyków. (jeden od stacyjki i kanapy drugi od wlewu paliwa i takie dwa komplety)

Moto proste za mojej kadencji bez przygód , bo o tym że mnie nigdy nie zawiódł to nie muszę pisać.

W trasie w dwie osoby z bagażem trasa 2x 400 km spalanie 5,2 l.

Lampa tył led (można w każdej chwili wrócić do fabrycznego stanu)

Mini komputerek tez można wywalić i wrócić do fabrycznego termometru

tłumnik przerobiony na przelot.

Moto nie jest nowe to wiadomo jak ktoś szuka salonówki zapraszam do salonu , myślę jednak że jest dość zadbane jak na rocznik swój. Stan techniczny powiedział bym BDB , silnik i skrzynia igła zero problemów.Jeżdzę nim od września 2008, myslę że to o czyms świadczy. Jak ktoś szuka pewnego sprawnego motocykla to zapraszam.

jeden boczek mam poobijany co widać na fotce stało się to wtedy jak w czasie jazdy wypadł mi kierunek i wisząc na kablach tłukł po owiewce. Nie muszę mówić co poczułem jak się kapnąłem co się stało podczas postoju.

Z uwagi na to że wiem co mam i póki co nie mam ciśnienia na sprzedanie to zapraszam konkretne osoby pokaże co się da i co kto chce. Cena 8200 Pln.