RobgiE Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Więc tak Rocznik 97, przebieg 23600 mil i rośnie powoli ale rośnie.Pierwszy w Polsce Thundercat z wskaźnikiem biegu opartym na czujniku luzu :D. > Jak go kupiłem miał uszkodzone miejsca mocowania kierunków czyli te gniazda na których są osadzone i to robiłem po zakupie więc oba boczki były malowane ale tylko ten srebrny kolor.Jakieś 4 tys temu założony nowy napęd DID wzmocnionyoczywiście Wyświetlacz biegu (3 kolory z przełącznikiem)mini komputerek pokładowy.olej wymieniony ok 1,5 -2 tys km temu (motul 5100)oczywiście filtr teżfiltr powietrza założony nowyAkumulator wymieniony 1,5 rok temuZawory kontrolnie sprawdzone na początku sezonu i chyba 2 mimo że mieściły się w normie to wymienione płytki.Synchro robione w zeszłym sezonie.dwa komplety kluczyków. (jeden od stacyjki i kanapy drugi od wlewu paliwa i takie dwa komplety)Moto proste za mojej kadencji bez przygód , bo o tym że mnie nigdy nie zawiódł to nie muszę pisać.W trasie w dwie osoby z bagażem trasa 2x 400 km spalanie 5,2 l.Lampa tył led (można w każdej chwili wrócić do fabrycznego stanu)Mini komputerek tez można wywalić i wrócić do fabrycznego termometrutłumnik przerobiony na przelot.Moto nie jest nowe to wiadomo jak ktoś szuka salonówki zapraszam do salonu , myślę jednak że jest dość zadbane jak na rocznik swój. Stan techniczny powiedział bym BDB , silnik i skrzynia igła zero problemów.Jeżdzę nim od września 2008, myslę że to o czyms świadczy. Jak ktoś szuka pewnego sprawnego motocykla to zapraszam. jeden boczek mam poobijany co widać na fotce stało się to wtedy jak w czasie jazdy wypadł mi kierunek i wisząc na kablach tłukł po owiewce. Nie muszę mówić co poczułem jak się kapnąłem co się stało podczas postoju.Z uwagi na to że wiem co mam i póki co nie mam ciśnienia na sprzedanie to zapraszam konkretne osoby pokaże co się da i co kto chce. Cena 8200 Pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi