Domiiniika Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Panowie dajcie kobiecie spokoj. W domu jej nikt nie chcę sluchac to niech tu popisze.Ja już nie mieszkam z mamą, nie mierz mnie swoją miarą ;--) Trzymajcie się chłopaki i pielęgnujcie swoją pasję. Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A przepraszam bardzo Marcin nie mieszka z mamą byłem ,widziałem ładny bliźniaczek super okolica , żyć nie umierać Dominisiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Oj Domonika nadal nie odpisała na moje pytanie, czyżbym trafił w 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Daniel dasz rade leciec w sobote na winkle pod Radzyminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Szybki...tu jak z kimś piszesz i ktoś nie wie co odpisać to nagle kończy dyskusje... ;)"przynajmniej" tak mi sie wydaje..."bynajmniej" się nie mylę...niedługo za błąd ortograficzny będzie miesięczny ban...oby tylko miesięczny... :biggrin: cyrk..cyrk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A kto leci?? czy chcesz samotnie polecieć ?? i o której :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Panowie Tylko jak tam polecicie to bierzcie winkle środkiem bo na zewnętrznej i wewnętrznej może się piach trafić no chyba że ze szczotką tam śmigniecie to wtedy pełen luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Ja i Rafal od CBRki Repsola - był z nami na Cargo. Może bedzie jeszcze ktoś od niego. Godzina do ustalenia:) potem jest taki plan, żeby ewentualnie skoczyć stamtąd na lody do Jadowa i 4km dalej do mnie na dzialke na malego grilla - grill bedzie juz czekal rozpalony, trzeba bedzie tylko upiec cos na ruszcie. Oczywiście jak ktoś inny jest chętny to zapraszam, szczegóły do ustalenia. Tak więc winkle + ewentualnie dodatkowo ok 70 km (łącznie w obie strony) Edytowane 6 Czerwca 2012 przez Mafi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 to trzeba ze szczotka lecieć żeby było bezpiecznie:P Oj to raczej nie dam rady , za dużo hajsu trzeba... ale spróbuję skombinować To potrzebne ze 100zł na wahe ;/ ku*wa cienko to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ok, jak cos to bedziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Okej dzięki za zapro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Mafi a jest możliwość przełożenia tego wypadu np na niedziele?godziny popołudniowe..potem prosto na Cargo...chętnie bym dołączył ale bedę w Wawie dopiero w Niedzielę... Edytowane 6 Czerwca 2012 przez TybuR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja i Rafal od CBRki Repsola - był z nami na Cargo. Może bedzie jeszcze ktoś od niego. Godzina do ustalenia:) potem jest taki plan, żeby ewentualnie skoczyć stamtąd na lody do Jadowa i 4km dalej do mnie na dzialke na malego grilla - grill bedzie juz czekal rozpalony, trzeba bedzie tylko upiec cos na ruszcie. Oczywiście jak ktoś inny jest chętny to zapraszam, szczegóły do ustalenia. Tak więc winkle + ewentualnie dodatkowo ok 70 km (łącznie w obie strony) Mafi87 Jak jutro nie polece w góry to chętnie bym się załapał na te grillowe winkle.O której mam wstać z decyzją :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mafi87 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 TybuR - w niedziele ja raczej odpadam, ale może Rafał będzie chciał pojezdzic też w niedzielę, na cargo często jezdzi wiec zapytam się go...Szybki81 - nie ma sprawy, jeszcze ustalimy co i jak, pewnie pojedziemy nie wcześniej niz o 11-12, pojezdzimy z godzinke czy ile tam czasu będziemy chcieli i potem skoczymy na lody i grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam Wszystkich Jednak zostaje. Pogoda na 4 dni nie pewna a latanie po mokrych winklach i to na dodatek raz w górę raz w dół dostarcza zbyt wiele emocji jak dla mnie :-) Jest ktoś chętny dziś na Cargo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi