Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 no dobra ja tez mogę polecieć możemy się spotkać na trasie siekierkowskiej pierwsza zatoczka za mostam (ta bez przystanku) np o 20:00 co wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Wy się zgadajcie bo lecicie od drugiej strony Wisły...Jak chcecie to mozemy sie spotkać u mnie pod akademikiem (dobry dojazd bo S8 cały czas od Was) lub gdzieś na mieście albo Cargo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Widze że Michalski podskoczy po łukasza to może nie będę mieszał. Spotkamy się na miejscu dam znać na kom do Michała jak bym nie mógł Was tam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Marcin, lece do Lukasza torunska wiec jak chcesz to mozemy się spotkac na BP na wysokosci PIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 O to spoko o której mam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Szybki jak jedziesz jednak siekierkowską to mogę poczekać w zatoczce, a jak nie to poczekam przysztanku sasanki Edytowane 13 Maja 2012 przez dawid0203 Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 czyli tak:Michał po mnie podjeżdża,my w drodze na Cargo spotykamy Dawida na przystanku SASANKI na ul Żwirki i Wigury. Lecimy na miejsce i tam szukamy Szybkiego...taki plan może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Mysle że o 21:10. Zadzwonie do Ciebie jak bede startowac. Dojazd do BP zajmie mi 30min wiec mysle że się wyrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 o ;) to uzgodnijcie a ja sie dostosuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Wstepnie:21:10 spotykam się z Szybkim na BP21:15 jestesmy pod akademikiem21:25 lapiemy Dawida na Sasanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 dawid0203 już się przybiłem z Michalskim że podlece z nim pod akademik a ty dawid skąd lecisz z mińska może zdążysz dolecieć do mnie do ząbek potem razem na BP na torunskiej i we trójkę pod akademik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 To podlecę do was na BP od razu. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ok to do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Powinienem się wyrobic na 21;13 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 czyli u mnie o której będziecie?jak będziecie lecieć S8 to będzie znak BEMOWO 1800m i za tym znakiem pierwszy zjazd będzie po prawej stronie...zjeżdżacie i na światłach na górze w prawo...i potem do samego końca aż do ronda...tuż przy rondzie jest mój akademik...jak będziecie to zadzwońcie jakby mnie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi