dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 U mnie to samo - co chwile pada. Chyba trzeba będzie odpuścić :( Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 A u Mnie w Ząbkach słoneczko. Może i do Was dojdzie. Może wstrzymsjcie się jeszcze z godzinkę z decyzją na Nie, co Wy na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 wstrzymajmy się do wieczora...u mnie już wysycha i myślę że nie będzie już dzisiaj padać..najlepiej koło 19.30 podjąć decyzje w zależności jak będzie się zapowiadać pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Za 3 minuty u mnie lunie. Widzę nadchodzącą ścianę deszczu. Może wyschnie, bo chmura nie jest duża. Niech się więc każdy o 19:30 określi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ok, czekamy. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Warszawa/teoretycznie nie powinno już dzisiaj padać...u mnie słoneczko grzeje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 U mnie ładnie więc mogę jechać. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 O ktorej mozecie najpozniej wyjechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ja jestem dyspozycyjny więc proponuj Michał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ja mam czas do późnej nocy tylko dajcie znać ze 40 minut wcześniej żebym spokojnie dojechał. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Ja się przyznam że ta chmura tak mnie nastraszyla że myslalem że nic z jazdy nie bedzie i wybralem się że znajomymi do Pizzerii. Wczesniej jak o 21:15 w Wawie nie dam rady być wiec pewnie to za pozno dla Was. Ale żaden problem. Leccie sami a zlapiemy się innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.pawelek Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie. Wiem, że to nie do końca do tego dział, ale może mi ktoś polecić serwis motocyklowy do oddania mojej xjtki na reg gaźników? Jakoś straciłem zaufanie do punktów w których robiłem moto dotychczas. Liczę na namiar z naszych okolic?dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 21.15 ale już w Wawie? to spokojnie mi pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid0203 Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Dla mnie może być i po 21. Cytuj Pozdrawiam,Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 W tym tygodniu regulowalem gazniki w Hodna Motorista przy torunskiej. Wszystko ok. Ok, fajnie że poczekacie. Lukasz, podjade pod akademik ok 21:15, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi