ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) oj widze ze sie pozmienialo marcinrednose odpada wiec mala modyfikacja planu my z Danonem startujemy od nas więc możemy lecieć siekierkowskim ZQ23 i Michalski my startujemy o 20:00 więc max 20:10 bedziemy juz lecieć siekierkowskim więc czekajcie w zatoczkach my bedziemy was wypatrywac i sie stykniemy. ok, w takim razie ok. 20:10 bede na siekierkowskim w zatoczce na zakręcie. Szybki81, chyba wieciesz o której zatoczce mówię?? :) Edytowane 10 Maja 2012 przez ZQ23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robercik85 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Api - gdzie to, może i ja podjade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ok, w takim razie ok. 20:10 bede na siekierkowskim w zatoczce na zakręcie. Szybki81, chyba wieciesz o której zatoczce mówisz?? :) domyslam sie ale ilu motocyklistow bedzie czekac w zatoczkach :-) bedziemy z danonem zaliczac każdego :-) Api - gdzie to, może i ja podjade :) sklep spożywczy API w ząbkach ul powstańców chyba 63 jadąc od żołnierskiej i skrecajac w powstanców to pierwszy sklep po prawej na pewno zauwazysz daj znac czy czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natraps Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Panowie jeśli pozwolicie to ja też się zamelduje pod API Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Melduje posłusznie że o 20:10 będę w zatoczce na Siekierkowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Panowie jeśli pozwolicie to ja też się zamelduje pod API No i świetnie im nas więcej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 jasne ze tak :)im nas wiecej tym lepiej no to juz jest troche sprzetow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 w tej chwili jest nas czterech :) możemy sie troche spóźnić, ale to dosłownie max 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 w tej chwili jest nas czterech :) możemy sie troche spóźnić, ale to dosłownie max 15 min. ale spuźnić gdzie? pod API czy na zatoczkę na siekierkowskiej ale spuźnić gdzie? pod API czy na zatoczkę na siekierkowskiej A już wiem poczytałem w stecz i chodzi o zatoczkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dobra, poczekamy, może nas nikt nie pogoni;) A jak nie to niech ekipa z Ząbek opóźni start o 10 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 na zatoczce możemy być ok 20:25 :wink: zbieram sie już, bo jaszcze zalać się muszę... do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 michalski no my czekamy w zatoczce mam tylko nadzieje ze chodzi o ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZQ23 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 dzieki chłopaki za wspólne latanie. trochę pod końcówką się rozjechaliśmy, ale spoko :) miło mi było was poznać. mam nadzieję, że będziemy mieli okazję się jeszcze styknąć. najbliższa okazja - sobota - obstawa ślubu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewille Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ja również dziekuje !! Bylo zajebiscie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No niestety, musiałem odbić bardzo wcześnie. Jak dla mnie oglądanie piruetów i innych paleń gumy, choć fajne, to do pięt nie dorasta lataniu nocą w takim peletonie jak dziś. Kaskaderom się nie udało, ale nasza blondyneczka dorównała temu za sprawą swojego uroku :wink: Co do soboty, jeszcze nie wiem czy dam rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi