RESZKO Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem YAMASZKI FZR 600 3he 1994 i staram się ją doprowadzić do stanu idealnego co jest bardzo czasochłonne i pochłania niemało kasy. Z częściami i serwisem nie ma problemu.Zamarzyłem sobie jeszcze starszą maszynę czyli Hondę VF 750 F Interceptor z 1983 roku (mój rocznik). PYTANIA: 1.Czy w Warszawie i okolicach jest gdzie ją serwisować. 2.Czy części są dostępne? 3.Czy koszty Części i serwisów mnie nie zrujnują? Wyszukany sprzęt: http://otomoto.pl/show?id=M2801822 Tu można go posłuchać: Na co zwracać uwagę przy jeździe próbnej? Z góry dziękuję za rady i pozdrawiam. Reszko Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez RESZKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nie pchałbym się w ten motor. Ich największą wadą były głowice. Japończycy użyli za miękkich materiałów i mocowanie wałków w głowicy często wyrabiało się. Kiedyś posiadłem VF750S. Moim zdaniem dużo lepsze moto od F. Nie wiem kto powiedział kolesiowi, że te motory są nie do zajechania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi