zyleta Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 YAMAHA FZS 600 Fazer z 2002 r., 46 000 km, serwisowany w ASO Sprzedam zadbany motocykl Yamaha FZS 600 Fazer z 2002 r. w bardzo dobrym stanie technicznym z oryginalnym przebiegiem 46 000 km. Serwisowany w ASO (UHMA BIKE przy ul. Modlińskiej). Sprowadzony z Niemiec w lipcu 2007 r. Motocykl można sprawdzić w dowolnym serwisie. Nigdy mnie nie zawiódł. Motocykl prosty i niekatowany.Jestem motocyklistą a nie handlarzem. Fazera szukałem bardzo długo. Większość Fazerów, które oglądałem była po przejściach i wymagała sporych inwestycji. W tym roku wymienione w ASO:- olej Castrol GP/Actevo 20W40- filtr oleju HF 147- regulacja 16 zaworów- czyszczenie, regulacja, synchronizacja gaźników- wymiana 4 świec na NGK CR8E- nowy akumulator(faktury na ok. 1000 zł) Motocykl ma założone:- opony Metzeler Roadtec z6 (stan db+, bardzo dobra przyczepność również w deszczu)- przewody w stalowym oplocie (wyraźna różnica przy hamowaniu)- alarm Yamaha Co do samego motocykla:- idealny na drugi motocykl- bardzo dobre hamulce- spalanie ok. 5-6 l- osiągi:0-100 - 3,3 s.bardzo dobre przyspieszenie do 180 kmhmotocykl rozwija licznikowe 230 kmh- owiewka zapewnia dobrą ochronę do 140 kmh- jest wygodny i bardzo dynamiczny do turystyki (przejechałem nim dookoła Polski)- powszechnie uznawany za niezawodnyPolecam opis na: http://www.scigacz.p...8,2003,605.html Za mojej kadencji motocykl miał tylko jedną parkingówkę. Sąsiad cofał na parkingu strzeżonym i popchał tylnym zderzakiem tylną oponę motocykla i złożyła się stopka. Motocykl przewrócił się na lewą stronę. Całe „zdarzenie” jest zarejestrowane na kamerze, które mogę udostępnić.Lekko zarysowały się: czasza, lewy przedni kierunek, lewy podnóżek, lewe lusterko, dekiel alternatora. Z OC sprawcy wszystkie te części zostały wymienione na nowe oryginalne części Yamahy (faktura na blisko 4000 zł). Motocykl naprawdę wart polecenia. Sprzedaję jedynie z powodów rodzinnych. Kto przyjedzie ten zapewne kupi Cena 9 200 zł do negocjacji.Tel 605 35 10 40 lub priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Polecam cena posezonowa Ponawiamcena 9000 złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Polecam cena posezonowa Ponawiamcena 8800 złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Nowa posezonowa cena 8500 złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi