weeman Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z motocyklami, po przeczytaniu dużej ilości opinii,tematów itp wybrałem Cagive Mito 125. Do wydania mam 7500 zł.Wszystko ladnie lecz tutaj zaczyna się problem. Większość egzemplarzy w PL jest powypadkowe sprowadzane z zagranicy z cofnietymi licznikami. I sam nie wiem gdzie szukać dobrego motocykla na oku mam: http://moto.allegro.pl/cagiva-mito-125-okazja-nsr-rs-cbr-i1784443275.html Proszę o porady i opinie gdzie kupić moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin06 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Na pewno chcesz Cagive Mito? Znam motocykle o podobnych osiągach i cenach. Ja proponuje Yamahe YBR125. Jak chcesz kupić to pisz mam ja do sprzedania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeman Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Ile za to chcesz ? Rocznik przebieg ?. Mi zalezy na Mito ale kumpel szuka YBR Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez weeman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Hahah ybr zamiast mito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Przeciez napisal ze to nie dla niego YBR :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 (edytowane) Tylko powiedz co będziesz kupował, skoro i tak prawka nie zrobisz przed 18. No chyba, że chcesz do tego czasu sobie podszykować, ale to i powypadkową możesz kupić. Rozbierzesz, to i będziesz wiedział co jest do wymiany. Ano wszedłem jeszcze na aukcję i zobaczyłem ile właściciel napisał w rubryczce Moc[KM]. Śmieszne i jednocześnie żałosne, bo tylu młodych się wkręca na ten kit. Edytowane 28 Sierpnia 2011 przez Krempy Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeman Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Przeciez A1 zrobie mam juz 16 lat ;) bardzo zalezy mi na mito ogolnie podoba mi sie bardzo i bardzo mi na niej zalezy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mimo wszystko odblokowane egzemplarze nie spełniają norm - każdy to wie. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeman Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja tam z zarejstrowaniem na 125 nie bede mial problemu. Nie chce zadnych CBR itp bo nie maja wygladu moze tez byc jakies Enduro tylko ze sa drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Varaderke też znajdziesz tanio, o ile zechcesz. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeman Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tak podoba mi sie ale bardzo zalezy mi na Mito. Co sadzicie o tym z aukcji co podalem link ? Mam zamiar wybrać sie do kolesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 No to pakuj się w samochód i jedź do niego. Obejrzyj czy plastiki nie są klejone, sprawdź czy moto jedzie prosto i czy nie ma oznak konkretnego dzwona. Wkręć manometr i sprawdź kompresję albo weź ze sobą mechanika i jak piec zdrowy to kupuj. Ze zdjęć nikt ci stanu motocykla nie wywróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weeman Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 No chyba pojade w sobote, mam bardzo dobrego mechanika który zna się na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdazaplata Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam :) mam do sprzedania mito 125 z zestawem POLLINI, zawieszeniem MARZCCHOTI i hamulcami BREMBO. Po wstawieniu zestaw POLLINI poj. wynosi 165cm3. rocznik 2004 Każdy kto jest zainteresowany z pewnością wie, że Cagiva jest zdecydowanie najlepiej wyposażona z pośród wszystkich motocykli o pojemności 125. Posiada amortyzator skrętu, zawieszenie MARZOCCHI I HAMULCE BREMBO.Motocykl wielkością i wyglądem zbliżony jest do motocykli o pojemności 600cm3, w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Dzięki zamontowanemu zestawowi POLLINI - Cagiva ma ok 40KM co odaje bardzo dobre osiągi jak na motocykl o tej pojemności. Wymienione części:- tłok i cylinder POLLINI- rama, felgi, wahacz, pólki zawieszenia i wiele innych części- malowana proszkowo na czarno i czerwono- owieki malowane na czarny- naklejki od nowego modelu Cagivy w kolorze czerwonym- naklejki na baku pod warstwą lakieru bezbarwnego- siedzisko pasażera obite czerwoną skórą- wydech KARBONOWY- duza opona z tyłu- i wiele innych szczegółów widocznych na zdjęciach zdjecia http://poznan.gumtree.pl/c-Samochody-Sprzedam-motocykle-skutery-CAGIVA-MITO-165-2004-POLLINI-MARZOCCHI-BREMBO-OKAZJA-W0QQAdIdZ308548781 wyslalam Ci p.w. z kontaktem jakbys byl zainteresowany, oczywiscie wiecej zdjec wysle emailem. Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez magdazaplata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam :) mam do sprzedania mito 125 z zestawem POLLINI, zawieszeniem MARZCCHOTI i hamulcami BREMBO. Wstawiajac zestaw POLLINI poj. wynosi 165cm3. rocznik 2004 A co oznacza "do lekkiej regulacji???? Na pierwszy rzut oka wygląda jak mina, bo lekką regulację "suchym pierdem" byle mechanik może zrobić i moto w 100% sprawne jest. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi