Skocz do zawartości

[S] Kawasaki GPZ 500s

cinekban87
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niestety przyszła ta chwila a szkoda, myśle o zmianie na coś większego ale i problemy finansowe. Motocykl wiele osób zna : milka, sasiad, piecyk, aalonz, Gregor, wojtek lbn, michał46rc i wiele innych. Motocykl to rok 2001 dwie tarcze z przodu, były dwa tłumiki ale wymieniłem wydech na sportowy z kwasówki 2w1 firmy motad (550 złoty), wymienione w czerwcu - uszczelniacze i olej w lagach, luzy zaworowe,olej silnikowy, naped dida zebatki sunstar(350),wszystko robione u merha :D motocykl jest naprawde w dobrym stanie mozna wsiadać i jeździc gdzie sie chce, opona tylnia dobra dostałem od piecyka, mozna pomyslec nad wymiana przedniej opony, motocykl łatwy w prowadzeniu, zwinny i naprawde dynamiczny( 60hp) i w trasach nie odstawałem za wiekszymi moto, mało spala 4-5,5 litra, z pplecakiem można bez problemów latać,przebieg 55 tysiecy i ciągle rośnie :P jak jakies dodatkowe pytanie zapraszam na pw, badz gg 1400685, cena jaka mnie interesuje to 5500 to uczciwa cena bo wychodze na zero z tymi rzeczami co przy nim zrobiono,mi służył bez problemowo i dalej bedzie słuzył, motocykl jezdzi codziennie, moto jedzie prosto u mnie gleby nie było, na prawej stronie sa lekkie otarcia na kierunku i starym wydechu co swiadczy ze było to przy niewielkiej predkosci, o tarcie praktycznie nie widoczne, zapraszam na ogledziny to sie przekonasz ze moto jest naprawde w dobrym stanie, zdjecia niedługo beda, albo bede wysyłac na maila, pozdrawiam

Edytowane przez cinekban87

• 5 tygodni później...