Skocz do zawartości

KAWASAKI ZL 600 ELIMINATOR! DOINWESTOWANY! ALARM! SAKWY H-D! STAN BDB!!

Piacho
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przedmiotem aukcji jest motocykl Kawasaki ZL 600 Eliminator z roku 1996. Stan idealny. Brak jakichkolwiek śladów korozji. Motocykl kupiłem w czerwcu z zamiarem przystosowania go pod siebie (zacząłem już ten proces, opisze to niżej)niestety z powodów finansowych musze sprzedać Kawę. Motocykl jest doinwestowany i posiada wiele dodatków. Przebieg rzeczywisty. Silnik, sprzęgło, napęd w stanie bdb., gaźniki zsynchronizowane, sprawdzony łańcuch i napinacz łańcucha rozrządu(stan bdb.), gaźniki wyczyszczone, czynności te wykonane zostały od razu po kupnie. Technicznie stan idealny. Dużo elementów chromowanych i polerowanych (tylni bęben, pokrywy silnika). W 100% oryginalne uchwyty do sakw. Bagażnik tylni dorobiony ale utrzymany w charakterze motocykla. Motocykl mimo spokojnej chopperowatej stylistyce posiada bardzo dobre osiągi dzięki 4 cylindrowemu, rzędowemu 16 zaworowemu silnikowi który rozpędza motocykl do 100km/h w 3.7 sekundy, a jego prędkość maksymalna wynosi(według katalogu) 200km/h, osobiście jeździłem nim do 140km/h ponieważ powyżej tej prędkości nie ma już żadnej przyjemności z jazdy tym motocyklem. Bardzo wygodny nawet jak na polskie dziury, dzięki umiarkowanej twardości zawieszenia(tył regulowany). Około 1 tys km temu w motocyklu zrobione zostało:

-nowy olej silnikowy Motul(dodaje resztkę która została),

-nowy olej w wale kardana(dodaje resztkę 0,8L(4 zmiany) gratis),

-nowy akumulator,

-4 nowe świece,

-nowy wkład filtra powietrza,

-nowy filtr paliwa,

-nowy filtr oleju,

-nowe przewody WN,

-śruby pokrywy zaworów w idealnym stanie( poprzednie były w kiepskim stanie, chrom odpadał), 3 śruby które mi zostały dodaje gratis,

-czyszczenie chłodnicy i układu chłodzenia + płyn chłodniczy(nowy oczywiście),

-profesjonalny alarm RTX AM9(2 letnia gwarancja).

Motocykl posiada ORYGINALNE sakwy od Harleya-Davidsona o wartości 1000zł, które dodaje gratis!!

Do motocykla dodaje nowe rękawice skórzane które miałem na sobie tylko raz o wartości 115zł. Za dopłatą 300zł dodaje skórzaną kurtkę(wart. 450zł) w stanie bdb. użytą 4 razy w rozmiarze XXL, po każdej jeździe czyszczoną profesjonalnymi preparatami na gwarancji(kupiona miesiąc temu) dodaje do niej oczywiście paragon..

ZAPRASZAM NA OGLĘDZINY I JAZDĘ PRÓBNĄ!

Cena motocykla 7000zł, z kurtką 7300zł. Oczywiście do negocjacji, zależy mi na bardzo szybkiej sprzedaży.

Wszystkie pytania i propozycje proszę kierować telefonicznie: 663-587-672, GG:2339714 lub drogą mailową: [email protected]

Więcej informacji na aukcji http://allegro.pl/kawasaki-zl600-eliminator-doinwestowany-sakwy-hd-i1787323950.html ! PILNE!

post-37583-0-54532100-1314219491_thumb.jpg

post-37583-0-13055600-1314219530_thumb.jpg