Law_PL Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam Siostra mojego przyjaciela z okazji bycia świadkową organizuje wieczór panieński. Zostałem poproszony o dostarczenie przyszłej panny młodej na plac lubelski (miejsce może ulec zmianie).Plan się rozwinął do dostarczenia w to miejsce siostry panny młodej oraz świadkowej.W związku z tym że latam sam a znajomi motonici dopiero planują zakup motocykli to piszę tutaj w poszukiwaniu dwóch chętnych motocyklistów o wsparcie.Byłby ktoś chętny na polatanie troche po mieście w dniu jutrzejszym tj 24/08/2011 start z metra ursynów o godzinie 18:30? (spotkanie pare minut wcześniej)Od razu mówię że nie zamierzam przyjmować datków od świadkowej w związku z czym impreza w 100% harytatywna. Jeżeli ktoś ma ochotę bezinteresownie spalić pare litrów benzynki na ulicach wawy to proszę o kontakt.Maszyny nie muszą być piekielne bo sam latam 500. Proszę o kontrakt w watku lub na priv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Od razu mówię że nie zamierzam przyjmować datków od świadkowej w związku z czym impreza w 100% harytatywna.Czekam aż reszta chłopaków to przeczyta :bigrazz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law_PL Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja wychodzę z założenia że czasem warto coś zrobić bezinteresownie. Ale w tym wypadku to już nieistotne bo temat ogarnięty i do zamknięcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.b Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Siema , tez jestem z ursynowa dokladnie z wiolinowej :)rozumiem ze juz Ci nie potrzeba pomagierów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Law_PL Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 W międzyczasie wyjechałem dlatego dopiero dziś piszę.Jeżeli chodzi o panieński to było zorganizowane ale wszystko i tak popsuła pogoda :/Ale zapamietam na przyszłość :) i jak ja mógłbym pomóc to też wal śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.b Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) Spoko , zapamiętam :)A nawet dobrze sie składa bo w maju ma własny ślub :) Edytowane 1 Września 2011 przez robert.b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi