kropelka_350 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Sprzedam Fazera, rok 2002Mam go od 2009 roku, obecny przebieg 32000 km, ubezpieczenie i przegląd do czerwca 2012.Został sprowadzony z Francji, kupiłem go w Motomotion w Warszawie. Od początku serwisowany był w Demczuk Motocykle w Nowym Dworze Mazowieckim, jeżdzony na oleju Valvoline SynPower 10W-40. Zrobione było -czyszczenie i sychronizacja gaźników -wymiana oleju w lagach -wymiana łożyska główki ramy na stożkowe -nowe świece Denso -nowy akumulator Dodatkowe wyposażenie to -podgrzewane manetki oxford -akcesoryjna kanapa (profilowanie i założenie wkładek silikonowych) -crash pady -wyższa szyba -stelaż givi pod 3 kufry -tylny kufer givi, boczne kappy -światło stopu w tylnym kufrze i oparcie pasażera, które na zdjęciach jest zdemontowane-żarówki Philips Moto visionMotocykl przy moim stylu jazdy palił od 5-6,5 litra paliwa. Cena jaka mnie interesuje to 15000 zł tel 512 290 723 Rafał, moto do obejrzenia w Nowym Dworze Maz. lub ŁomiankachWięcej zdjęć na e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Nowa cena 14.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Zima idzie, cena leci.13.000 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nadal aktualne i pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Aktualne, wiosenna promocja 12.500 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi